sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Moikka. Minä. Täälä.

Haavat/ ruvet alkaa paranee.. ja ehkä musta se juoksija viel saaraan täälläki ollessa :). nimittäi torstaina menin Fitnesii ,skippasin bodypumpin. Niil on yks huone siel minkä nimi on " Cine Gym " (tarkottaen elokuvaa) . Eli siel on kuntopyöriä , juoksumattoja ja steppereitä mones rivis. sitte siel eres on iso screeni, mistä tuloo leffoja :DDD. Jote menin sinne ja juoksin matolla 40minsaa.. sen jälkee MENIN SALILLE !! Mikähä muhun on iskeny - toivottavasti ei vaa uutuuden viehätys :D. haha.

Mut minkä täälki on jo mones eri asias torennu,et vaihtelu kyl virkistää. Jote ehkä toiki on yks syy siihe miks vähä ees innostunu pelkästä salista.

Perjantai aamuna tein historiaa täällä. ja pääsin ku pääsin sinne kahen tunnin juoksulenkiille, ilma kaatumatta :D. klo 6-8 jölkyttelin pitkin " rantaviivoja ". Loppumatkasta oli "puukon tunne " polvis mut voittajana selvittii. Aikeena oli jäärä biitsille sen jälkee loikoilee, ja jäinki hetkeksi sekä lilluttelee meree. mut kyl sen jo huomaa et alkaa ilma viilenee. (nyt siis tuloo talvi joka on meille se ns. normi suomikesä) . . ja lähinki aika pia kotia, oli mulla kyl nälkäki. :D.

La löysin Fremantlesta Eat. Pray. Love -kirjan. Eli nyt alkaa mun enkun opiskelu, suomi-enkku sanakirja rinnalla. Alotin jo .. ja se on hirasta.. jos haluun oikeen pointin tajuta lopulta.

Oon täs lähiaikoina nyt lueskellu enemmä Risto noita aussikirjoja. Aiheena Melbourne enimmäkseen. Ja onse kyl mukavaa oppia aina uutta.

Esim . Mistä tulee nimi Kenguru?

* Kapteeni Cook kysyi eräältä alkuasukkaalta mikä toi omituinen loikkiva otus on ? " Kangaroo " vastasi asukas. Cook välitti tieron suoraan eteenpäi muualle maailmaa.  Myöhemmi tuli selville että sana kangaroo tarkoittaa alkuasukas kielellä " En tierä" . :DD

Toine kirjasta opittu , jossa jopa tunsin itteniki viisaaksi :

* Lähettii la iltana extemboree meirän naapurin matkaan,jolla on oma vene ja ajeltii illalliselle Rottnest Islandii ;). Siel on sit quokkia. Ne on yks pienimmistä kenguru lajeista , eikä jättiläis rottia, miksikä ensimmäinen Rottnesii tullu ihmine luuli. Sen takia saaren nimiki on Rottnest, Rotanpesä hollanniksi.
Oli ne kyl peri enemmä rotan näkösiä..mut jullempia ku rotta. Siel ravintelis mis syötii nii sinneki ne tuli käpöttelee vaa.Ainaki kesyjä ne oli.

Oltii yö veneessä. Minä, Priam ja Ryan. Tosin su aamuna auringon nousun aikaan piti jo lähtee takasi päi ku priamil oli soitto puuhia. Mut ens kerralla, paremmalla aikaa. ja vene oli kyl aika mahti. Ja kyllä MAAILMA ON PIENI!!  Arvaakkaapas mitä tää veneen omistaja Ryan teköö työkseen?
Sen firma on maahantuoja(?) isoista koneista, esim . roskaautot, hiekkaautot ym isot vempeleet. Merkki on Tana. Ne valmistetaan Suomessa, VAAJAKOSKELLA !! HAHHAHA... Vähäkö repesin ku se näytti sekä kysy oonko nähny tämmösii ja sit et kato mistä ne tuloo? nii osoitteena oli vaajakoski. Sanoin vaan pojille et no siitä 6km päästä mis asuin. :DD.

Ryan on isäntänä meirän takana asuvasta talosta. Kun tuli selville mun mahtava enkun taitoni. Se kysy (tosissaan) et : no selviitkö kaupassa käymises yksin ? Sanoin naurahtaen et no jooo. . Se :  No eihä sul sit oo mitn hätää, kylhä sit jo osaat enkkua. :D. ..

Naapureista tuliki mielee,,, yks pvä tein hyvän päivän työn ruokkimalla toisen naapurin siamilaisen kissan. Raukka oli nii nuivettuneen näköne :/. Kyll maito maitto hyvin, sekä pihvin palat.

Tänää menin salille. Siel oli uus respa poika mulle. Ostin protskupatukan, ja se neuvo mikä on paras, mis vähite sokeria jne.. tutkailtii niit siin. Sitku yllättäe tuli selville etten oo tän maan tyttöjä (mistähän) . Se on suunnittelemas tyttökamunsa kaa 6 vkon reppureissua Eurooppaan. Kerroin sit vinkkeleitä mihin kantsii mennä .Itelle kyl yks lempipaikka euroopas on saksa ja Bremen. :DD Vaikka se on pieni ja ns. mitätön, mut en tiiä,jotai siin kuitenki on. Damin ja Kreikan sanoin kans hyviksi paikoiks.  Se autto mua, mä sitä. Pistetii siis hyvä kiertämään. <3

Tälläsii mietteitä tälläkertaa.Luotto kuski 

Quokka
Tällästen kaa sitä sit vaa uiskennellaa .. :O 

ja meirä baatti. 


Perthi ja auringon nousu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti