torstai 8. joulukuuta 2011

Aamu HOng kongissa, pvä Singaporessa, Ilta Australiassa. PerusPvä siis.

Ma klo 02:47 menossa lentokentälle.
Viimeset henkäykset Hong Kong cityssä ,kun oon (vieläki hullumman) bussikuskin kyydis kohti lentokenttää. Kamalaa nytkynytky- vauhtia menöö.taitaa kuskilla olla kiire.siltä ainaki vaikuttaa .. itelläni tuloo taas huono olo tämmösestä kyyristä ://.
Jännät fiilikset muutenki ollu nyt.Piiankaa viestitelty enemmä ja enmmä ja huomen(tänää) ne tuloo hakee mua vandan kaa. Outoa. nyt se siis tapahtuuu..mä meen farmille :DD... jotenki jänskättää. ja iha outo fiiis. Vois melkee vaik palata kotia. :DDDD... paitti ku alkaa aattelee ..nii eipä mulloo enää kotia sielkää. jote mitä turhaa mä sinne tuun . No jooo.. mut nytku nää kolme pvää seilas honkkaris, nii ehkä uskon ku pääsen purkamaan rinkkani, asettelee oman huoneeni uuteen uskoon ja mun mahtis kaveri-kalenterini laittamaan pöyrälle. I feel like a home ;).. tästä se siis alkaa. . tuiki tuntemato tulevaisuus. welcome. <3
Voiiihh että..
Nukuin huonosti viime yön. Menin nukkuu siin 22.30 jälkee ja tiesin et vaan vajaa 4h aikaa. herätys oli 01.45. Heräsin ,suihkut, loput pakkaukset.. ja kuulin ku ovikello soi.. mitään ei tapahtunu. Uurestaan soi ja soi.. ei tapahtunu mitn. mieles vaan kävi, et josse on Ali. mut : näääääää..ei se voi olla. se sano tarvivansa unta jne.. puol kolmen aikaa olin valmis, ja lähdin ulos huoneesta. Avasin ulko-oven, ja Alihan se siel oli oven takana. !! Uskomattoma ihana kaveri. Oli lähteny kotoaan varmistamaan että pääsen ja kerkeen oikeeseen bussiin. ja toi mulle aamupalaa sekä lempisuklaatansa, Snickersiä. ku eile oli puhetta että rakastan suklaata :DDD...
Eipä siin.viimeset halit ja heipat. ja nyt ollaan menossa kohti airporttia . (tänne tultuani huomasin et lentoni lähtööki vasta tuntia myöhemmi.. eli klo 7 -- nooh parempi näipäi:). tääl sitä kuunnellaa joulumusiikkia kentällä <3.


Singapore 7:00


Hong Kong- Singapore

Tänää ois luvassa Singapore ja Jaakko.
Lento lähti klo 7 ja perillä olin 10.45 ja jaakko siel oliki jo vastassa. Käytii heittääs kamani säilytyksee ja lähettii cityyn. kuha pyörittii ja höpöteltii,käytii syömäs ihme keittoa, mis oli kaikki maailma lihat sekasi XD. ja jaakko pisti parastaan,tiputtamalla juomalasin jäineen IIIISSSOON keittokattilaan. :DD..kokki oli onnessaa .jaakko nolona., hah.



Nooo,siit häpeästään selvittyä ,lähettii kävelee kohti pilvenpiirtäjiä ja yhtä mahtis Marina ostoskeskusta, jossoli uima-altaat keskellä keskusta ja luistelurata ym. NICE. Minä pääsin turistin osuuteen ja kuvia oli otettava,kaikkialta. :D..käytii kahvilla japanilaises kahvilas ja ostin ittelleni (taas nii ulkomaan vaki juttu) ck euphorian jättikoon. siin se aika alkoki jo olee. lähettii pikapuolin kenttää kohti mihin meni kans se tunnin verra matkaa. miks kaikki kentät pitää olla aina nii kaukana. mut oli kyl mukava nähä jaakko ja singapore. Kiitos tästä.







Heini & JOulu

Joko Jaakko Singis on norsutettu :)


Bisnesmies tauolla..?? :D

joulukuusta




Uima-allas centeris














Lento lähti klo 17.50 ja sinne mentäes mun ruumaan menevä laukku paino 12kg eli tosi vajaat ,nooh käsimatkat paino 13kg yhteensä kaikkinee., ja nysse sit kostautu. Jouduin pulittaa 60dollarii..Kyllä KETUTTI!!! no onneks oli alhasin kurssi mis nyt tän matka aikana on tullu oltuu..mut silti. ! PERSUKE! sit multa kysyttii oonko intialaisen kaa naimisis?sanoin hölmistyneenä et ööö en.. se vaa et eiku sullo toi nenäkoru. AhhahahAA.



PERTH 17.50
Singapore - Perth


Lento meni hyvin Perthii. piia ja chris oli vastassa. vähäkö oli outoo nähä piiaki,viimeks tammikuus ku hyvästeltii.en oisi aatellu et seuraavaks se on aussila mis näkyillää ;D. ajettii siit suoraa vandalle, tosin kenguru puiston ohi, jossa ensimmäine kengu tuli nähtyä. Voiihh..:D.
Vandan kaa höpöteltii tovi ja nukkumaa menin klo1.30 . oli outoa olla tääl.. heinäsirkat vikisi pihalla ja oli olo et on tullu maalle XD




2 kommenttia:

  1. Oon hyvin terävän olosena nois kuvis :D Mut eipä siinä. Hauskaa luettavaa on nämä jutut kaikkinensa! :)

    Ja noita norsuja oli ainakin eläintarhassakin ympäriinsä. Oikeiden lisäksi! :D

    VastaaPoista
  2. Noooo emminakaa kovin teravana oo :DD..mut pitiha mut nyt saada sunki kuva tanne :). ai ootta kayny elaintarhas..munki pitas joku pva paasta menemaa. >). .

    VastaaPoista