sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Viimene viikko Australiassa.


Mielenihän on ollu jo muutaman viikon suomessa ja orotuksissa että koska pääsen lähtee. Osa syy siihenkin, kun oon ollu jo "lomalla" kesäkuusta lähtien ,eikä oo ollu ns. normaalia pvärytmiä hetkeen, halus jo tänki ajan loppuvan. Oon palaamassa Mannaan töihin kun täältä palaan. Mutta ei hypätä viel asioitte erelle. Vielä joutilaana ausseissa.

Enhämä ny täysin työtön oo ollu. Vaikkei oikeeta palkkaa tilille kolautetakkaa, töihini on kuulunu häävalmisteluita, puvun tekoo(kaikkien muitten vaatteitte korjailuu, koska nythä on ollu ompelukone kotona), puutarhan hoitoo..

Kavereitaki on tullu nähtyä, rannalla oltua, muutamia läksiäisiä vietettynä, bändi-iltoja..
Oltii yhtenä pvänä rannalla Georgian ja Scarletin kaa. Meillä tuloo olee häät Australiassa maalis-huhtikuu vaihtees. Oikeet kaasoni suomesta ei pääse suorittamaan kunniatehtäväänsä täällä. Kysyin Georgiaa kaasokseni, ja Scarlettia kukkaistytöksi. Suostuivat molemmat :). Georgia oli nii innoissaa, ettei muusta oo puhunukkaa jälkeepäi.

Kaverini Abigail palasi vapaaehtoistyöstä Africasta. Sen kaa tullu hengailtua enemmän. Käytii heittääs sen muuttokuorma vanhan asunnon varastosta uutee asuntoon. Laatikoita riitti sen verra,et sen pientäki pienempi auto oli täynnä. Lopulta abigail ajo, kukkaruukku sylissään, lumilauta oli poikittai meirä välissä ja minä istuin sirkuspyörän kaa etupenkil ikkuna veivattuna alas, josta rengas sojotti ulos ku ei mahtunu sisälle.  XD

Kävin käyttääs Priamin antaman synttärilahjakortin hoitolassa. Kasvohoitoa ja ihonkuorinnasta se koostu. Oli ihana tunne kehossa jälkikätee. Tosin musta tuntu et se naine hiema huijas mua lopulta ajankäytön kaa. Tai sit tuli väärinkäsityksiä.. Kolme hoitoa paperilla ois kestäny sen 3-4h..kaikkineen päivineen se teki mulle kaikki hoidot samaan aikaan(sillo ku kasvot oli odottamas kääröissään tai kuorintamaskeissaan, se kuori ihoa)- Nooh kaiken kaikkiaan 3hoitoo yhessä kesti vajaa 2h. .. Nooh.. yritin kysyä, et miten voi kestää näi paljo vähemmä. Se selitti..mut en oo nyt iha varma mitä :D.
No on mul viel kynsien hoito ens vuorelle, jonka jätin Aussihääpäivää ajatelle.. Lupas tehä tehokkaamma ja piremmä hoidon :D.

Mulla oli lääkäri polvesta samana pvänä. Tosin tääl tuntuu olevan lekurit jänniä. Ku ei se mitenkää ees koksenu mun polvee, kuunteli mikkä oli mun mielipiteet ja tunteet. Näytti mulle kuvat ennen ja jälkeen leikkauksen. Ylimääränen pala oli siis polviluitten välissä, joka teki kivun. Nykyään polven sivussa tuntuu painetta, jos kävelee pisemmänki ajan. Muuten ollut todella hyvä. Ei oo muuttunu mitenkää päi paksummaksi. No lääkärin komentti : Saan alata käymää salilla nostaas painoja ja alata tekee kyykkyjä, mutta juoksusta ja hyppelyistä viel toiset 6vkoo kieltoa, kunnes kokonaa kivut on häipyny. Selevä-

Saatiin mersu takasi kotia. Aikoinaa Priam kolautti sillä toiseen autoon kiiruhtaessa töihin toukokuussa. Siitä lähtien se on ollu mekaanikolla. Mersu on vintage auto, joten erilliset osat pitää tilata eri maista. Muutamii otteisii Priam on sanonu, et sen auto pitäs olla valmiina tällä vkolla jne ,mitn tosiaan tapahtuen. Oon sanonu sille lopulta, et mä en usko sitä ennen ku nään ite auton meirän pihassa. Noh, kesti se sen puol vuotta ku lopulta mersu saapu kotia. Priam oli huvittava.. Koska puol v ajellessa pikku-autolla, se ei enää uskaltanu ajaa mersulla :D. Muutamat pvät viel vaihdettii auton kaa menoja , kute tähänki asti, vaikka mersu seiso pihas. Yks syy oli se ,et sen pitää oppii ajamaa rauhallisemmi sillä, ettei se taas hajota sitä :DD..

Meillä on normisti ollu sunnuntait HeiniPriam päiviä. Viimese vkon su oli aikalailla täytee buukattu Priamin kahen keikan takia jne. Selina & Nigel anto priamille vapaapvän perjantailel ja la aamulle. Meillä oli siis tupla enemmä aikaa viettää aikaa yhes ;)

Priam ehdotti jos mentäs lyhyelle yön yli reissulle Mandurahiin. Se on 1h kotoo alaspäi. Ite en ollu siel viel päässy käymään ja ajatus tuntu hyvältä. Meillei sinänsä ollu mitn suunnitelmia pville, halus vaan päästä pois normi koto-oloista ja rauhoittuu muualle.

Mersu alle, musiikki soimaa ja eiku menoks. Perthis oli aika sateiset ilmat luvattu pe-la ajalle. Mandurahiin saavuttua, asrska paisto. Jee! Hyvä valinta tehtiin siis.

Mandurah on entinen kalastaja kylä, josta on kehkeytyny Perthin Miami tai Venetsia. Kaikki oli uusia rakennuksia, tosin ei pilvenpiirtäjiä kute Miamissa, mutta luksus asuntoja kaikkialla. Yks asuinalue näytti Venetsian tapaselta, jossa oli kanaalit veneitten kaa, tienviitat italialais nimillä varustettuna. Siel käveltii ympäri ämpäri, aika pieni paikka se lopulta on.

Keskustassa oli tursitiliikkeet vastassa. Tuumasinki Priamille, että mukava paikka mutta täälä ei oo ns. sielua. Tosin meirän get away oli täyden oma. Saatii viettää kunnon laatuaikaa kahtee pekkaa, ilman häiriötekijöitä. Se teki hyvää.

Mulla ei oo ollu puhelimes credittiä viimesel vkol ollekaa. Mentii syömää yhtee ravintolaa veden äärelle. Tunnelmallinen valaistus, tapas tyylisellä menulla, unimusaukko soitti musaa ja ilmanen wifi. Kaikki siis pelas, puhelinki :DD

La iltana The Aunts pojilla oli keikka Taide galleriassa Freossa. Se oli hyväntekeväisyys keikka, jossa oli eri alan taiteitten tekijöitä. Siellä oli osa Manna ihmisiä kattomassa. Priam yritti huolehtia, et saan kaikille kavereilleni sanottua Heipat ennen ku lähen suomeen. Ihana.

Sunnuntaina mentii Priamin isälle lounaalle. Siel riitti ruokaa taas, vaikka koko maailmalle. Oltii päästy jo 5-6 ruokalajia syötyä, kunnes oli aika aloittaa pääruoka. Olin jo sen verra ähky,etten kertakaikkiaa pystyny enää. Ruoka jäi kattilaa oottaa huomista. Sen verra ruokamenu oli juhlavampi, et syötii taskurapua.

Yritettii suunnitella tulevia Australia häitä, mut ei iha täysi päästy yhteisymmärryksee päivän kaa. Ite aattelin Jussin puolia, joka varas jo lentoliput huhtikuulle pitäen silmällä tulevia häitämme. Tosin hääpaikka jossa olis juhlat, on buukattuna melkee täytee koko huhtikuulle, sekä Jerryn 200 kaveria on sen verra vanhoja ,ettei ne kestä liia monia bileitä peräkkäisinä viikoloppuina kuulemma. !! Nooh... ompaha meillä ainaki jo yhet "omat " häät suomessa, Aussihäät saa olla sitte Jerryn häät.

Lounaa jälkee, Priamil oli eka keikka George Street festareilla. Yks katu East Freossa oli tehty marketeiksi, jonka varrella oli kojuja ja muutama esiintymis lava. Karisma Brothersit esiinty siel tunnin verra. Sain market kaverikseni Lauran , Luken ja Staceyn. Ilma oli kaunis ja mieli makean kesäinen :D. Priam liitty meirän seuraan vielä keikkansa jälkee. Tuumailtiin ostaa mulle omaa ukulelee, mutten lopulta jaksanu viel ruveta todellisiin vertailu hommii.

Illalla oli tyypillinne Kulcha iltama. Joka kuun eka sunnuntai The Aunts soittaa siel muutamien muitten bändien kaa. Monikaa ei tullu mannasta enää paikalle koska oli jo ereltävänä iltana Taidagallerialla.
Camille oli sielä, jota en ollu nähny vuosiin. Ihanaa oli jutella sen kaa puolin ja toisn elämästä. Ja luvattii toisillemme, ku Perthiin palataan normirytmiin, alkaa taas meirän joogaelämä uurestaan <3

Vika pvä lähesty.

Priam oli huvittava. Se kysy multa et oonko jo pakannu? Sanoin et en, pakkaan vikana pvänä. Se tuumas  : sähä oot pahempi ku minä, mä sentäs alotan pakkailun viimestää ereltävänä pvänä. Sanoin sille et mietippä uurestaa kuka yleensä sulle pakkaa? Se : sinä. Mä : eli kuka on pahempi ku minä? se : minä.

Eka hääpainajainen nähtynä.

Meillei ollu ollekaa kirkkoharjotuksia. Just enne kirkkon sisälle mentäes, annoin viel isälle kravatinki kaulaan. Kävely meillä meni suht hyvin, mut ku tultii alttarille, siel oli vastassa lihava laiskanomainen  "Priam" poika, joka istu alttarilla, koskei jaksanu seistä. Mua hävetti. Kaikenlisäks mun piti tulkata kaikki mitä pappi sano kansalle että priamille. . Enivei , mietin siinä unessa etten mä tommosta poikaa voi naida. :DD..
Mistä näitä unia tulee??

Viimeinen pvä. Pakkaus päivä. Tuliaisten ostopäivä. Siivous päivä.
Sain pakattua aika nopsaa, aatelle et suurin osa vaatteista mulla on jo suomessa. Yritin toki ottaa kaikki lämpimimmät kamppeet mukaa mitä vaan löyrän.

Näin Abigalin aamusta, sekä se lähti mun seuraksi Freoon viimesille ostoksille. Kävin palauttaas ompelukonee Mannaan Samille ja sanoos heipat kaikille siel.
Kotia tulles, teki hyvää imuroida kaikki parin viikon aiheuttamat langan pätkät ja kankaanpalat lattialla. Mieli lepäs!! :D. Oha niitä erityylejä rentoutua.

Aika oli ottaa Jerryn taksi alle ja hypätä autoon kohti lentokenttää. Koko matka mietittii tulevia Aussihäitä, kuinka sen sais järjestettyä nii et kaikki pääsis-. Katotaa mite onnaa.
Mentii poikien kaa viel viimosille kahvikupeille ,kunnes oli sanoo heipat Neiti Ulvilalle viimesen kerran Australian mantereella. :DD..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti