keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Tyttöjen aikaa. Parasta aikaa.Lähettii perjantaina köröttelee Marian kaa täältä kotonurkilta toisille nurkille, kohti Busseltonia. Matkaa on about 260km alaspäin ,ystävämme Saana asusteloo siel Au pair perheessä.

Lähettii täältä pahimpaa ruuhka-aikaa, mun töitte jälkee ajelee. Matka kesti ruuhkan takia melki kolme tuntia. Mullon aika hyvä navigaattori päässäni, jonka oon torennu ja muutamaanki kertaan turvautunu.  Kattelin kotoo lähties karttaa ja teitä google mapin(mun paras kaveri ) avulla ja painoin mieleeni. Siinä kuuden pintaan tultii Busseltonii, ja mutu- tuntumalla osasin oikeesee suunnistaa :) . Jeee!! Päästiin siis pihaan.. SOitto saanalle : Ollaankoha me nyt oikees pihas ;) . Kyllä.

Talon pikkuväki oliki jo Saanalta kyselly moneen otteesee : Koska ne sun kaverit tuloo ? Saatiin taloesittely, ja voiku oli ihanat huoneet perheen pienimillä, oli prinsessaa ja merirosvoo jopa merirosvo sänkyki löyty;). Pikkuset oli hiema ujona ,mite ne kuuluuki olla :D. Mutta lämpimä vastaanotto oli kaikilta.

Hetken hengähgettyä, laitettii ittemme "kylille lähtö kuntoon" ja valmiina syömään. Ajettii auto ostoskeskuksen parkkii ,ja siit lähettii käpöttelee keskuskatuu ja katsastaa syömäpaikkoja. Kaupunki muistutti hieman Seinäjoki/ Pieksämäki tyyliä. Paitti rakennukset oli enemmä romanttisempia ku suomes. Perus.

Aikamme ettiskelyjen jälkeen päädyttii Ship In -pubiravintolaa Steak Sandwisheille. Maitto. Tytöt otti viel jälkkärit päälle, kute yleensäkki niillo tapana. Minä pysyttäydyin Chai Lattessa. Mullo taas herkuttomuus vuosi meneillää, ja tuntuu et se on isompi ongelma muille ku mulle :DD. Eli ei karkkia,suklaata,jätskii ym juttuja eikä alkoholii koko vuonna. En iha nii äärettömyyksii oo lähteny et kaikki mis on vähäki sokerii ois pannas. Mulle perusohje on : se mikä näyttää esim kaakulta, on kaakku mulle. (raw kaakkuki on EI listalla siis ) . Teehen jos haluisin laittaa hunajaa tai sokeria (jota en kyl tee) on KYLLÄ listalla.

Well...
Se siitä.

Mahat täynnä lähettii kohti autolle, ja kyllä taas osasin suunnistaa autolle, vaikka oltii menty ties missä etties ruokapaikkaa. Maria ihmetteli et mite säki nyt jo nyt voit tietää !! :D

Mahat oli sen verra täynnä, et koti ja villasukat vei voiton. Yritettii hiema leffaa kattella, mut uni vei siitäki voiton ja kympin aikaa pe illalla kaikki kolme akkaa oli jo unten mailla vieritysten Saanan peris. Haha.

La aamuna herättii aikasee (lasten kiljuntaan) :D. no hyvä vaa koska ei aikaa iha rajattomasti ollu ja oli tarkotuksena nähä vähä muitaki paikkoja.
Aamupalan jälkee suunnattiin Busseltonin nähtävyydelle Jettylle. Laituri on kauttaaltaan melki 2km pitkä, jolla kulkee jopa pieni junaki. Oon käyny Busseltonis ohimennen vuos sitte, ku oltiin Priamin kaa  Margaret Riverillä. Mutta nyt päästiin iha kunnolla kävelylle laiturille.

Pääsymaksu laiturin kävelyyn on 2,5d. Kaikesta siis rahastetaa :D.
Sää oli ihana. Aurinko alko pilkottaa, tuuli lempeesti tuiversi ja oli vapaa pvä !
Siellä oli muutamia kalastajia pitkin laiturii. Laiturin päässä oli merenalaisten eläjien akvaario(ko) .Emme kuitenkaa sinne menty. Kävelyjen jälkeen alko nälkä kolkuttaa, poikettii Fish n Chipseille rantakiskalle ja tultii istuu rannalle. Siin syötäes, näin ku eväs välähti meres : DELFIINI !!
Eipä siin kauaa enää paikoillamma istuttu ku yhtäkkiä kolmesta naisesta oli tullu pikkutyttöjä jokka kiljuen juoksi laiturille, mahollista pientäki näkyä delfiinistä saaden. Ja saihan sieltä kuvaa että videoo. Jee! eka luonnon delfu nähty.

Kaytii kattoos vanha postitalo,jossa on aikoinaan ollu poliisiasema, lakitaloseka sellit. Niihin paasi tutkailee kans missa mikin on ollu, seka paastii iteki leikkii konnaa laatan ja kuvan kaa. Ite Postirakennus oli tehty teehuoneeksi. Oli sopon nakone.

Lähettii siit matkaileen kohti Simmo`s jätskitehdasta, joka oli n. 20min pääs alaspäin. MEillei ollu kovin suunnitelmia, mitä siinä ajelles päätettii mihi mentii. Ekana vuonna jollo jettylläki olin käyny pikasee, käytii Yallingupis, josta jäi mielee hieno ranta. Jätskie jälkee suunnattiinki sinne. Sää alko olee mitä parahin ,eikä meillä ollu biksuja mukana. Onneksi nokkelina tyttöinä käärittii pairat topeiksi ja shortsit nii ylös ku saa. ja bikinit ja aurinko oli valmiina ;). Ite heittäydyin todella lomafiilikseen ja hiekalle pötkölle, en välittäny sen jälkeisetä hiekkaihosta, vaan halusin tuntee kunno lomafiiliksen. Sen sain <3.

Vaihdettiin ranna jälkee kuskia Saanan kaa, ku mulla oli viel ajo kotii illasta. Käytii kattoo Margaret river mouth ,jossa meri ja joki kohtaavat. Käytii viime tamikuus siel Pn kaa ku oltii telttailees. Sieltä mentiinki Margaret Riverille, joka on enite turistipaikkana tunnettu noista etelän paikoista. KÄytii syömäs pubissa, jossa ne kysy meirä henkkareita. Niitä ku ei ollu mukana, jouduttii syömää sisällä henkilökunnan valvovan silmän alla. Suomi (Jyväskylä) ei ole siis ainoa "Annelin silmän alla olevan pelossa"  eläjä :DD

Siitä oliki paluu viel jäljellä. Saana kotiin Busseltonin kautta, ja me lähettii ajelee kotia kohti. EI kestäny ku 2h nytte ilma ruuhkaa. Priamki oli ihmeissää kui nopeesti te sielt oikee tulitta.

Lomapvä oli leppoisa,mielenkiintoinen,lämmin,mieluisa ja just paikoillaa <3 <3
Delffini


Ei iha mulla pare..mut hauska

Kylla NAutiiiiin !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti