torstai 19. kesäkuuta 2014

elämää suomen jälkeen


Onnii paljo juttuja jokka ois pitäny jo keretä kertoo teille. Jotenki aika ei meinaa vaa riittää, ja sillo jos ois aikaa, tuntuu ettei oo oikeenlaista mieltä.

Viikko kesti siinäki et pääsin asettuu tänne-

Oltii la klo 15 ausseissa 25. tammikuuta. Koko matka meni melko hyvin, ylipainoineen ja ylimääräsineen kasseineen. Paljon rukoiltujen lentosiirtojen kanssa, "ei enää koskaa näi paljo tavaraa" - lupauksien kanssa, kahdella passilla matkustaen, toisessa uusi nimi kimalsi, vanhalla passilla oli vielä voimassa oleva viisumi.  Priamin isä oli meitä vastassa kentällä.

Lämmin kesätuuli oli myös vastassa +38c. Muutamia vaatteita tuli jo jätettyä matkan varrella. Aika oli karsia kamaa.

Käytii Priamin isän tykönä lounaalla ja hetken hengähtääs, enne ku tultii kotia. Täälä taas! Darling streetillä :D.
Itelläni oli koti-ilta tierossa, Priam hyppäs suoraa takas arkeen ja sillä oli keikka illalla Grooven kanssa.

No emminäkää iha laakereillani (enää) makaillu. Vaan seuraavana päivänä sunnuntaina oli hyppäys Mannan maailmaan takasi. On mulla ihania työkavereita. Kun pääsin töihin, oli mua auringonkukka kimppu oottaas ja liitutaulu-standillä luki " HAPPY HEINI DAY " .  Täälä nimittäi oli Australia päivä samana päivänä, jota varmasti muissa paikoissa juhlitii, meillä oli omat bileet ;).

Aikoinaa ku varailtii lentolippuja, otin huomioon että päästään näkee AussiPvän ilotulitukset, jokka on joka vuos mahtavat. Töitte jälkee lähettii Priamin isälle, ja sitä kautta sen kavereille, jokka asuu iha Swan riverin äärellä aitiopaikoilla ilotulituksille. Mukavaa porukkaa koko perhe ja kaikki onnitteli meitä naimisii menon ansiosta.

Ilotulitukset oli ihanat !! ne kestää lähelle 30min ja samaan aikaan omalta perth radiokanavalta tuloo musiikkiia ilotulituksien teemaan sopiviaa.
Oli ihana ilta, tanssahdellen tulituksien alla ja kuunnellen musaa.

**
Australia päivä

Lähettii pienehköllä Manna porukalla Penguin saarelle. Jarredilla oli pienimuotoinen vene käytössä, joten päästii helposti mantereelta saarelle. Tosin saarihan ei oo ku 5min päästä rannasta, johon myös johtaa sandbank. Sitä pitkin pystyy kävelee, kun on laskuvesi.

Päivä meni makoillen auringossa, nähden pieni pingviini luonnossa. Kaikki piti musta huolen, etten polta itteeni. Lopulta mä olin se joka ei palanu nii ku kaikki muut!! Seuraavan päivänä Maisonkaa ei pystyny tulee töihin, ku oli nii palanu. Huh!


Me ollaa vaihdettu HeiniPriam päivä maanantaille ,ja tänää oli aika deittien. Ollaa kaua mietitty jos menis joku kerta kanootoimaan. Tänää oli se aika. Mentii About Bike Hire- vuokraamon kautta, jokka vuokraa myös kanootteja/kajaatteja, Swan riverille kajakoimaan.
Mikä on kajakin ja kanootin ero? en oo iha varma oonko oikees, mut airot on erilaiset. Kanootis on vaan yhes  pääs oleva lapa, kun taas kajakis molemmis päis.

Hyvin ollaa pystytty pitaa paivasta kii, joka teköö hyvää ,kun saa viettää aikaa yhessä. Pvillä yritetää tehä jotai erityista normiarjesta poikkeevaa. Ollaa kayty esim.  minigolfaamas, kävelees, leffassa. Yhtena päivänä vein Priamin luistelemaan. Hieman tais poikaa pelottaa :DD..

Ekan kierroksen jalkeen totesin sille ,et seuraavalla kierroksella voiraa aloittaa kayttaa jalkoja jo :DD. Nimittai mies hinas itteensa yhen karen avulla aidasta pitaen kii.
Vietettii me siel melki 2h ,et huomattavasti Priamki kehitty :).

Yks ns. joka maanantain viihde on alannu myös. Vihdoin ja viimein saatiin ittemme Swing Dance kurssille. On kylla kivaa, Priamki tykkää..en vaa minä. Tunnin verran siella tanssahdellaan , siel on yleensa n. 6paria , ja tunnilla kierrätetään pareja kokoajan ,eli kokee eritasosia tanssijoita :).

Hienoa omistaa oma harrastus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti